TREBALLEM PLEGATS ?

martes, 14 de junio de 2011


LA GENT GRAN DE BARBERÀ COMPARTEIX CONEIXEMENTS AMB ELS NENS I LES NENES DE L'ESCOLA MIQUEL MARTÍ I POL

 
Ja fa sis anys que la gent gran que participa en el curs "La gent gran surt a naveg@r" inclós dintre del Programa Municipal de Gent Gran, té l’oportunitat de compartir coneixements i activitats amb els nens i les nenes de les diferents escoles de Barberà del Vallès que s’adhereixen a l’experiència.

Aquesta llarga trajectòria ha servit per enfortir un programa intergeneracional que ha assolit amb escreix els objectius inicials d’apropar dues generacions i fer que es coneguin i comparteixin utilitzant com a vehicle les noves tecnologies. En les diferents trobades que s’han realitzat, tant la gent gran com els nens i les nenes han tingut l’oportunitat de treballar plegats i compartir coneixements, experiències i punts de vista sobre el que els envolta.

En aquesta línia, el contacte entre l’alumnat gran de noves tecnologies i els nens i les nenes de tercer de l’escola Miquel Martí i Pol s’ha centrat en la tasca de fer un còmic digital. La historia havia de desenvolupar-se en algun espai públic o tractar d’un esdeveniment propi de la ciutat i que resultés significatiu o emblemàtic per a la seva història personal. Diverses trobades han servit per anar aprofundint tant en el coneixement mutu dels participants com en el del programari utilitzat. El resultat de tot aquest treball ha quedat recollit en un còmic fet entre tots/es que recull un munt d’històries que tenen com a escenari la nostra ciutat.

Aquestes trobades han servit per enfortir els vincles entre dues generacions i sobretot passant-s’ho molt bé. Ho podreu comprovar vosaltres mateixos donant un cop d'ull a aquestes fotos!

Moltes gràcies a tots i totes per la feina feta.




1 comentarios:

Anónimo dijo...

Volem que t'uneixis al nostre twitter @Gent_Gran_BCN